Intervencije po sloveniji
Pregled intervencij po Sloveniji, v zadnjih 24 urah.
Trenutne intervencije
Facebook

15.03.2014 Zaključek nadaljevalnega tečaja za gasilce

Datum: 15-03-2014

Po treh mesecih je za tečajnike nadaljevalnega tečaja za gasilce napočil čas preverjanja osvojenega znanja. Preverjanja se je udeležilo 21 od 22 tečajnikov, kateri so z usposabljanjem pričeli meseca januarja. Žal je eden od tečajnikov zaradi službenih obveznosti z usposabljanja odstopil.

Tečajniki so v petek 14.03.2014 opravili teoretični del izpita, v soboto 15.03.2014 pa so pridobljeno znanje pokazali še praktično na zaključni vaji. Na obeh delih preizkušanja pridobljenega znanja so tečajniki pokazali visoko stopnjo znanja in motiviranosti za delo v prihodnosti, zato izpitna komisija ni imela pre težkega dela ter je lahko le potrdila, da so vsi tečajniki uspešno zaključili nadaljevalni tečaj za gasilca. S tem je naše društvo pridobilo 15 novih gasilcev, od katerih smo še posebej ponosni na 4 gasilke.

Spoštovane GASILKE IN GASILCI, člani PGD Šempeter pri Gorici Vam ob uspešno zaključenem tečaju iskreno čestitamo, istočasno pa vam izrekamo zahvalo za vašo odločitev s katero se odrekate svojemu prostemu času v korist težkega a humanega dela, kar gasilstvo vsekakor je. 

V prihodnje Vam želimo obilo uspehov pri opravljanju gasilskega poslanstva, po vsakem posredovanju pa varen povratek v gasilski dom in k vašim družinam.

Z gasilskim pozdravom: NA POMOČ! 


 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.