Intervencije po sloveniji
Pregled intervencij po Sloveniji, v zadnjih 24 urah.
Trenutne intervencije
Facebook

Glavna nagrada akcije Radi delamo dobro

Datum: 20-05-2015

V mesecu aprilu je po vsej Sloveniji potekala Mercatorjeva akcija Radi delamo dobro 2015. Letos smo svojo srečo preizkusili tudi gasilci PGD Šempeter pri Gorici in naša gasilska mladina je prejela glavno nagrado v vrednosti 1000 evrov. 

Od 1. do 30 aprila 2015 smo se potegovali za glavno nagrado z zbiranjem žetonov, ki ste jih prejeli z vsakim nakupom pri Mercatorju. Z Vašim glasovanjem, ste nam omogočili letovanje in tako bo letos gasilska mladina PGD Šempeter pri Gorici odšla na morje. Odkrivali bomo okolico, izvedli nekaj družbnih iger, se nastavljali soncu in seveda našim najmlajšim podarili eno nepozabno izkušnjo. Denar bomo porabili tudi za nekaj obveznih potrebščin in za nakup hrane.

Letos se bo letovanja udeležilo več kot 20 pionirjev in mladincev, zato bi se ob tej priliki radi zahvalili prav vsem, ki ste nam namenili svoj glas in nas podprli v akciji zbiranja žetonov. Zahvaljujemo se staršem gasilske mladine in seveda mentorjem, ki so skrbno nadzorovali dogajanje v Mercatorju. Prav posebno pa se zahvaljujemo Mercatorju, ki je mladim gasilcem omogočil letovanje. 

Z gasilskim pozdravom: "NA POMOČ!" 


 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.