Intervencije po sloveniji
Pregled intervencij po Sloveniji, v zadnjih 24 urah.
Trenutne intervencije
Facebook

23.9.2016, Soča Fun Park

Datum: 23-09-2016

V petek, 23.9.2016, smo se gasilska mladina v sklopu gasilskega krožka odpravili v Soča Fun Park. Inštruktorji so otroke razdelili v dve skupini in že smo se začeli učiti pravilnega plezanja. Najprej so se otroci preizkusili na poligonu za učenje, kjer so osvojili osnovna znanja za plezanje v parku. Najstarejši so začeli na daljših poligonih, kjer so preizkušali svoja znanja in krepili samozavest. Najmlajši so nadaljevali na lažjih poligonih in neustrašno plezali. Na koncu, ko so otroci že obvaladali plezanje pa jih je čakala še najtežja preizkušnja, in sicer tako imenovani "spust poguma", kjer se po približno 300 metrov dolgem poligonu spustite kar čez reko Sočo.

Mentorji in vsi udeleženi se strinjamo, da je Soča Fun Park enkratno adrenalinsko doživetje. Ob tej priliki pa bi se radi zahvalili vsem inštruktorjem, ki so lepo sprejeli našo mladino in jih potrpežljivo učili plezanja na poligonih.

Z gasilskim pozdravom: "NA POMOČ!"  


 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.