Intervencije po sloveniji
Pregled intervencij po Sloveniji, v zadnjih 24 urah.
Trenutne intervencije
Facebook

Nova nadgradnja GVGP-2

Datum: 31-08-2017
Letos smo v društvu, s svojim znanjem in s pomočjo podjetja Cisterne Lozar iz Bilj pri Novi Gorici, dokončno izdelali novo snemljivo nadgradnjo za naše vozilo GVGP-2 oziroma TAM 110 T7 BV 4X4.
Na nadgradnji je montirana cisterna za vodo iz inoxa prostornine 1600l, ob straneh sta montirana dva navijaka z visokotlačnimi cevmi premera 13 mm in dolžine 105 m, dodan je tudi tretji izliv D- velikosti. Vozilo ima visokotlačno črpalko Immovilli kapacitete 250l/min pri 50 bar-ih, ki jo poganja motor preko kardanskega odgona. Na straneh smo montirali še dva zabojnika namenjena shranjevanju potrebne opreme za gozdne požre, in sicer: motorna žga Stihl 260, trije izpihovalniki Cifarelli, nahrbtniki z dodatnimi visokotlačnimi cevmi po 5x 30m, hladilna torba s pijačo, itd.
 
V jesensko-zimskem obdobju lahko nadgradjo, ki je primerna predvsem za obdobje požrne sezone, odstranimo in nadomestimo s kesonom v namen prevozu opreme za poplave. Vozilo je lahko primerno tudi v primeru vetrolma in žledu.
 

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.